Reguliere tandheelkunde

Reguliere tandheelkunde

Reguliere tandheelkunde.

Bij Mondzorgcentrum de Lind kunt u terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen, zoals halfjaarlijkse controles, vullingen, kronen en bruggen, etc. Onze vier tandartsen zorgen samen met het ervaren assistententeam voor kwalitatief hoogstaande behandelingen in een plezierige sfeer, en een gezellige prettige omgeving.
Ook angstige patienten zullen zich bij ons prettig voelen, aangezien een rustige benadering, goede communicatie, en een pijnloze behandeling bij de Lind hoog in het vaandel staan. Het uitgangspunt is dat u indien mogelijk altijd door de zelfde tandarts behandeld wordt. U kunt daarbij uiteraard uw voorkeur voor een van de vier behandelaars aangeven. In een enkel geval (spoed, waarneming tijdens vakanties of voor specifieke deelbehandelingen) kan het wel eens voorkomen dat u door een andere tandarts behandeld wordt dan degene waar u normaalgesproken bij onder behandeling bent.
Daarnaast is het zo dat onze tandartsen ieder hun eigen aandachtsgebieden/differentiaties hebben, waardoor wij u voor specifieke behandelingen soms zullen inplannen bij de tandarts die hierin het meest ervaren is. Dit uiteraard in overleg!

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak (gedeeltelijk) uit uw aanvullende verzekering vergoed!

 • Gebitsprothese

  Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprothese. Ook klikgebitten op implantaten behoren tot onze specialisatie!

 • Implantologie

  Voor implantaten bent u bij ons aan het juiste adres! Tandarts de Preud’homme heeft 30 jaar ervaring in de implantologie!

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!