Gebitsprothese

Gebitsprothese

Dat wil zeggen, geen confectiegebitsprothese, maar een individueel op mond en gezicht aangepast kunstgebit, waarbij niet alleen wordt gelet op pasvorm en kauwfunctie, maar waarbij er naar wordt gestreefd het gezicht weer een zo jong en natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Er wordt veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste vorm en kleur van de tanden en aan een bij het gezicht passende opstelling van de tanden en kiezen. Het is ons doel om een kunstgebit er uit te laten zien als een natuurlijk eigen gebit. Uiteraard wordt de klant intensief betrokken bij dit proces. Alle wensen op het gebied van de esthetiek kunnen kenbaar gemaakt worden, en deze worden dan ook – binnen de technische mogelijkheden – zo veel mogelijk uitgevoerd.

Wat bieden wij aan?

  • Gebitsprothese

    Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprothese. Ook klikgebitten op implantaten behoren tot onze specialisatie!

  • Implantologie

    Voor implantaten bent u bij ons aan het juiste adres! Tandarts de Preud’homme heeft 30 jaar ervaring in de implantologie!

  • Reguliere tandheelkunde

    U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!