Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Composiet Restauraties

Er kunnen zeer fraaie resultaten bereikt worden met composiet. Dit plaatselijke vul- en restauratiemateriaal is tegenwoordig dermate goed van kwaliteit dat deze restauraties een lange levensduur hebben. Voordeel is dat een cosmetische behandeling vaak in één zitting afgerond kan worden en dat er veel mogelijk is op het gebied van kleur/stand/vorm verandering van de tanden. Tweede voordeel is de relatief lage prijs; waar een porseleinen kroon of facing al gauw rond de 400 euro kost, ligt de prijs van een composiet facing vele malen lager terwijl er wel een lange levensduur is. Verder hoeft er niet of nauwelijks tandweefsel afgeslepen te worden en worden de eigen tanden niet beschadigd; integendeel; ze worden vaak sterker! De behandeling is pijnloos en niet vervelend.

Voor/na foto’s

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak (gedeeltelijk) uit uw aanvullende verzekering vergoed!

  Kijk voor meer informatie op onze website: Restyle Your Smile

 • Gebitsprothese

  Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprothese. Ook klikgebitten op implantaten behoren tot onze specialisatie!

 • Implantologie

  Voor implantaten bent u bij ons aan het juiste adres! Tandarts de Preud’homme heeft 30 jaar ervaring in de implantologie!

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!