Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Composiet Restauraties

Er kunnen zeer fraaie resultaten bereikt worden met composiet. Dit plaatselijke vul- en restauratiemateriaal is tegenwoordig dermate goed van kwaliteit dat deze restauraties een lange levensduur hebben. Voordeel is dat een cosmetische behandeling vaak in één zitting afgerond kan worden en dat er veel mogelijk is op het gebied van kleur/stand/vorm verandering van de tanden. Tweede voordeel is de relatief lage prijs; waar een porseleinen kroon of facing al gauw rond de 400 euro kost, ligt de prijs van een composiet facing vele malen lager terwijl er wel een lange levensduur is. Verder hoeft er niet of nauwelijks tandweefsel afgeslepen te worden en worden de eigen tanden niet beschadigd; integendeel; ze worden vaak sterker! De behandeling is pijnloos en niet vervelend.

Voor/na foto’s

Wat bieden wij aan?

  • Gebitsprothese

    Voor het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprotheses werken wij nauw samen met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

  • Implantologie

    Voor implantaten verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde praktijk in Breda. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

  • Reguliere tandheelkunde

    U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!