Reguliere tandheelkunde

Reguliere tandheelkunde

Reguliere tandheelkunde.

Bij Mondzorgcentrum De Lind kunt u terecht voor alle reguliere tandheelkundige behandelingen, zoals halfjaarlijkse controles, vullingen, kronen en bruggen, etc. Onze tandartsen zorgen samen met het ervaren assistententeam voor kwalitatief hoogstaande behandelingen in een plezierige sfeer, en een gezellige prettige omgeving.
Ook angstige patiënten zullen zich bij ons prettig voelen, aangezien een rustige benadering, goede communicatie, en een pijnloze behandeling bij De Lind hoog in het vaandel staan.

Bent u op zoek naar een tandarts in onze regio? Wij nemen nieuwe patiënten aan. Bel ons en wij verwelkomen u graag binnenkort in ons mondzorgcentrum!

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting.

 • Gebitsprothese

  Voor het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprotheses werken wij nauw samen met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Implantologie

  Voor implantaten verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde praktijk in Breda. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!