Voorwaarden

Voorwaarden

Afspraak is afspraak

Dit zijn onze algemene voorwaarden!

Als u verhinderd bent, dan vernemen wij dit graag 24 uur van te voren. Bij niet nakomen van uw afspraak zonder -of met te laat- bericht behouden wij ons het recht voor om de gereserveerde behandeltijd aan u door te berekenen. Hierbij hanteren we de eerste maal een tarief van 1 euro per gereserveerde minuut; bij de tweede maal een tarief van 2 euro per gereserveerde minuut.

Voor behandelingen langer dan 45 minuten vernemen wij verhindering minimaal 72 uur van te voren.

Voor Restyle Your Smile behandelingen geldt dat een verhindering altijd minimaal één week voorafgaand aan de afspraak moet worden doorgegeven.

Bij betalingsachterstanden behouden wij ons het recht voor om uw behandeling op te schorten.

Wij behouden ons het recht voor om bij kostbare behandelingen een voorschot aan u te vragen.

Wij maken gebruik van MediCas Incassobureau voor de invordering van onbetaalde facturen. De betalingsvoorwaarden van MediCas zijn op u van toepassing. Klik op de link Betalingsvoorwaarden  om deze in te zien. 

 

 

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak (gedeeltelijk) uit uw aanvullende verzekering vergoed!

 • Gebitsprothese

  Voor het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprotheses werken wij nauw samen met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Implantologie

  Voor implantaten verwijzen we u door naar een gespecialiseerde praktijk in Breda. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!