Implantologie

Implantologie

Voor optimale zorg op het gebied van implantologie wordt nauw samengewerkt met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio; we verwijzen hiervoor naar een gespecialiseerd behandelcentrum in Breda. De reguliere tandheelkundige (na)zorg / vervolgbehandeling wordt door onze algemene tandartsen uitgevoerd. Voor meer informatie over het verloop van de behandeling kunt u behalve de site van de NVOI, ook de site van www.gebitsproblemen.nl raadplegen, of u kunt bij ons een brochure aanvragen via: info@mzcdelind.nl.

 

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting.

 • Gebitsprothese

  Wij werken nauw samen met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio voor het vervaardigen van (moeilijke) gebitsprothese. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt door onze algemene tandartsen gedaan.

 • Implantologie

  Voor implantaten verwijzen wij u naar een gespecialiseerd behandelcentrum in Breda.

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen