Implantologie

Implantologie

In 1986 plaatste implantoloog de Preud’homme zijn eerste implantaten. Sindsdien heeft hij duizenden implantaten geplaatst. De Preud’homme is een van de meest ervaren implantologen in de regio Breda, aangesloten bij de NVOI (www.nvoi.nl), de Nederlandse beroepsorganisatie voor implantologen. Voor meer informatie over het verloop van de behandeling kunt u behalve de site van de NVOI, ook de site van www.gebitsproblemen.nl raadplegen, of u kunt bij ons een brochure aanvragen via: info@mzcdelind.nl.

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak (gedeeltelijk) uit uw aanvullende verzekering vergoed!

 • Gebitsprothese

  Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprothese. Ook klikgebitten op implantaten behoren tot onze specialisatie!

 • Implantologie

  Voor implantaten bent u bij ons aan het juiste adres! Tandarts de Preud’homme heeft 30 jaar ervaring in de implantologie!

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!