Behandelingen

Behandelingen

Niet alleen door de meer gespecialiseerde behandelmogelijkheden, maar ook door een andere sfeer en werkwijze, waarbij “medisch en zakelijk” plaats maken voor “professioneel en persoonlijk”. Daarbij staan intermenselijk contact en comfort hoog in het vaandel. Wij stellen u graag op uw gemak, streven altijd maximaal naar pijnvrije behandelingen en laten onze klanten graag (weer) stralen! We streven naar herstel of behoud van de natuurlijke schoonheid van gebit, mond en aangezicht. En dat alles in een plezierige en gezellige sfeer, waardoor het bezoeken van ons mondzorgcentrum geen onaangename verplichting is, maar een gewenste bijdrage aan uw welbevinden. Veel angstige patienten voelen zich dan ook bij ons thuis!

In Mondzorgcentrum De Lind worden alle voorkomende tandheelkundige behandelingen uitgevoerd, waarbij het accent ligt op de esthetische tandheelkunde, de implantologie en de vervaardiging van “het betere kunstgebit”. Voor optimale zorg op het gebied van bijvoorbeeld (moeilijke)wortelkanaalbehandelingen en parodontologie wordt nauw samengewerkt met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. Mondhygiëne behandelingen worden buiten onze praktijk uitgevoerd in de mondhygienistenpraktijk van Chantal van Tilburg aan de Valdijk 9 te Prinsenbeek. Kleine chirurgische verrichtingen voeren wij doorgaans zelf uit.

Onze slogan is dan ook: Mondverzorgend. Oogstrelend!

Diverse belangrijke links voor u:
Kijk voor nog meer informatie op: www.allesoverhetgebit.nl!
Voor de tandartstarieven: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/
Voor het grote tandartsverzekeringen overzicht: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering/
Voor de tandartsverzekeringvergelijkingsmodule: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering-vergelijken/

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Composiet facings worden vaak (gedeeltelijk) uit uw aanvullende verzekering vergoed!

  Heeft u vragen, check onze website www.restyleyoursmile.nl, of bel rechtstreeks naar Restyle Your Smile via 076-2050905.

 • Gebitsprothese

  Wij hebben vele jaren ervaring in het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprothese. Ook klikgebitten op implantaten behoren tot onze specialisatie!

 • Implantologie

  Voor implantaten bent u bij ons aan het juiste adres! Tandarts Lex van Heyningen heeft 30 jaar ervaring in de implantologie!

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!