Behandelingen

Behandelingen

Niet alleen door de meer gespecialiseerde behandelmogelijkheden, maar ook door een andere sfeer en werkwijze, waarbij “medisch en zakelijk” plaats maken voor “professioneel en persoonlijk”. Daarbij staan intermenselijk contact en comfort hoog in het vaandel. Wij stellen u graag op uw gemak, streven altijd maximaal naar pijnvrije behandelingen en laten onze klanten graag (weer) stralen! We streven naar herstel of behoud van de natuurlijke schoonheid van gebit, mond en aangezicht. En dat alles in een plezierige en gezellige sfeer, waardoor het bezoeken van ons mondzorgcentrum geen onaangename verplichting is, maar een gewenste bijdrage aan uw welbevinden. Veel angstige patiënten voelen zich dan ook bij ons thuis! In Mondzorgcentrum De Lind worden alle voorkomende tandheelkundige behandelingen uitgevoerd, waarbij het accent ligt op de reguliere en esthetische tandheelkunde. Voor optimale zorg op het gebied van bijvoorbeeld moeilijke wortelkanaalbehandelingen, parodontologie, implantologie en de vervaardiging van “het betere kunstgebit” wordt nauw samengewerkt met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. Mondhygiëne behandelingen worden buiten onze praktijk uitgevoerd in de mondhygiënistenpraktijk van Chantal van Tilburg aan de Valdijk 9 te Prinsenbeek. Kleine chirurgische verrichtingen voeren wij doorgaans zelf uit. Onze slogan is dan ook: Mondverzorgend. Oogstrelend! Diverse belangrijke links voor u: Kijk voor nog meer informatie op: www.allesoverhetgebit.nl! Voor de tandartstarieven: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/ Voor het grote tandartsverzekeringen overzicht: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering/ Voor de tandartsverzekeringvergelijkingsmodule: http://vergelijkmondzorg.nl/tandartsverzekering-vergelijken/

 

Wat bieden wij aan?

 • Cosmetische tandheelkunde

  Onder de naam “Restyle your Smile” realiseren wij de mooiste gebits make-overs met composiet! Laat u informeren over de (zeer uitgebreide) mogelijkheden en vraag om een vrijblijvende begroting. Heeft u vragen, check onze website www.restyleyoursmile.nl, of bel rechtstreeks naar Restyle Your Smile via 076-2050905.

 • Gebitsprothese

  Voor het vervaardigen van de (moeilijke) gebitsprotheses werken wij nauw samen met deskundige, gespecialiseerde collega’s in de regio. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Implantologie

  Voor implantaten verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde praktijk in Breda. De reguliere tandheelkundige (na)zorg wordt gedaan door onze algemene tandartsen.

 • Reguliere tandheelkunde

  U kunt bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen. Onze tandartsen werken zeer klantgericht, en hebben persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!