Even voorstellen

Hans de Preud‘homme d’Hailly de Nieuport

Hans de Preud‘homme d’Hailly de Nieuport

Eigenaar/tandarts
Nicole de Preud’homme d’Hailly de Nieuport van Gorp

Nicole de Preud’homme d’Hailly de Nieuport van Gorp

Eigenaar/praktijkmanager

Even voorstellen!

Mondzorgcentrum de Lind is een praktijk voor mond- en gezichtsverzorging in Prinsenbeek die onder leiding staat van cosmetisch tandarts (en implantoloog) Hans de Preud’homme d’Hailly de Nieuport en zijn partner Nicole.

Hans de Preud’homme is als tandarts afgestudeerd in Utrecht in 1985, en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de implantologie en de bijzondere tandheelkunde (o.a. de moeilijke gebitsprothese). Daarnaast heeft hij mede aan de basis gestaan van de introductie van de esthetische keramische frontrestauraties (facings) in Nederland in 1986. Na ruim 21 jaar eigenaar te zijn geweest van een grote verwijspraktijk voor implantologie en prothetiek in Bergen op Zoom, en bijna even zo lang part time in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en Vlissingen te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging waar originaliteit, creativiteit en kwaliteit meer de ruimte kunnen krijgen.
Hij houdt zich sinds enkele jaren nog vrijwel uitsluitend bezig met de cosmetische tandheelkunde.

Nicole de Preud’homme heeft ruim 21 jaar ervaring in de zorg; eerst als praktijkmanager van de reumatologiemaatschap, en later als teamleider poliklinieken in Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom. Daarnaast is zij gediplomeerd tandartsassistente. Zij geeft als praktijkmanager leiding aan ons team van ondersteunende medewerkers.

Nicole en Hans hebben voor het uitvoeren van alle tandheelkundige werkzaamheden een fantastisch team van zelfstandig werkende tandartsen om zich heen verzameld.
Deze tandartsen werken in Mondzorgcentrum de Lind, volgens het gedachtegoed van de Lind, maar verder volledig voor eigen verantwoordelijkheid!
Zij zijn allen all round tandarts, maar hebben ook hun specifieke aandachtsgebieden, waardoor MZC de Lind een zeer compleet scala aan tandheelkundige behandelingen onder een dak kan aanbieden! Zij worden ondersteund door een even zo fantastisch team van medewerksters die zorgen dat de tandartsen hun werk kunnen doen, en mede de goede sfeer in de praktijk bepalen.

Sinds december 2016 is William Papa werkzaam in onze praktijk voor Restyle your Smile. Hij is een zeer ervaren (cosmetisch) tandarts, die 19 jaar een eigen praktijk heeft gehad, en die zich de laatste jaren grotendeels heeft toegelegd op de cosmetische tandheelkunde.Een gezellige, sociale en goedlachse collega met veel gevoel voor esthetiek!

Binnen het team is David Tielemans (samen met Marian Wintermans) verantwoordelijk voor de reguliere tandheelkunde. Een zeer ervaren tandarts die een aantal jaren een eigen praktijk in Oosterhout heeft gehad, en nu in diverse praktijken in Brabant werkzaam is. Een rustige, maar gezellige en relaxte Brabander, die zeer allround is.

Marian Wintermans is een ervaren en zeer sociale en gezellige tandarts, die haar tijd bij de Lind opdeelt in zowel de cosmetische behandelingen als de reguliere tandheelkunde.

Annemarie van Iwaarden werkt al geruime tijd samen met Hans de Preud’homme, en sinds 2012 ook bij de Lind. Zij is een ervaren tandartsassistente/preventieassistente en heeft vele jaren ervaring met het assisteren bij implantologiebehandelingen. Voor al uw vragen rondom implantaatbehandelingen is zij uw vraagbaak. Annemarie heeft daarnaast veel ervaring met door de tandarts gedelegeerde behandelingen zoals het nemen van afdrukken; verwijderen van tandsteen, sealen van kiesjes bij kinderen, het maken van röntgenopnamen etc.

Kim Hage is sinds begin 2014 in dienst als part time, en inmiddels als full time tandartsassistente. In 2016 heeft ze haar diploma preventie assistente gehaald. Sinds enige tijd is Kim ook werkzaam aan de balie. Een ervaren, all round dame binnen ons team. Kim is uw aanspreekpunt, als het gaat om algemene vragen.

Sinds februari 2015 is ons assistententeam versterkt met Sonja Krijnen. Sonja is een heel ervaren tandarts- en preventie assistente met ook veel ervaring in de implantologie. Ook Sonja kan u helpen met al uw vragen over cosmetische en implantaatbehandelingen maar daarnaast assisteert zij bij alle behandelingen en is zeer bedreven in de door de tandarts gedelegeerde behandelingen zoals het verhelpen van drukplaatsen in prothesen, het nemen van gebitsafdrukken en het uitvoeren van reparaties.
Sonja is voornamelijk zelfstandig werkzaam in de behandelkamer, maar ook enkele dagen in de week aan de balie te vinden als gastvrouw/balieassistente.

Sinds 2016 maakt Karin van Steen deel uit van het ondersteunende team. Karin is doorgaans als stoelassistente in de behandelkamers te vinden.

Ook in 2016 is Rosalie (Roos) de Jong bij ons begonnen. Een zeer ervaren (preventie) assistente die jaren in Rotterdam heeft gewerkt, en nu ons behandelteam is komen versterken. Roos assisteert aan de stoel, maar werkt ook als zelfstandig preventie assistente.

Sinds begin 2017 is Kristel Vermeulen bij De Lind komen werken ter ondersteuning van Nicole als assistent praktijkmanager. Zij is binnen deze functie met name verantwoordelijk voor de financiëel administratieve gang van zaken.

Ook begonnen bij De Lind in 2017 is Angela Verhoeven. Zij is te vinden in de behandelkamers als ervaren stoelassistente zowel bij de cosmetische als de reguliere behandelingen.

Tegelijk met Angela is Monique Verbruggen na jaren ervaring te hebben opgedaan in andere praktijken deel gaan uitmaken van ons team. Zij werkt als stoelassistente en als preventie assistente.

Als laatsten zijn in 2018 Nicole de Jong en Esther van de Ploeg ons team komen versterken. Beide dames zijn zeer ervaren (preventie) assistentes.

Esther en Nicole zullen voornamelijk assisteren bij de cosmetische behandelingen en zullen zo nu en dan ook in de preventiekamer te vinden zijn.

William Papa
(cosmetisch) Tandarts

David Tielemans
Tandarts

Marian Wintermans
(cosmetisch) Tandarts

Marion Huijben
cosmetisch Tandarts

Sonja Krijnen
Tandartsassistente

Ra’ed Althamer
Cosmetisch tandarts

Annemarie van Iwaarden
Tandartsassistente

Kim Hage
Tandartsasssistente

Roos de Jong
Tandartsassistente

Karin van Steen
Tandartsassistente

Angela Verhoeven
Tandartsassistente

Kristel Vermeulen
Backoffice

Nicole de Jong
Tandartsassistente

Esther Ploeg
Tandartsassistente

Monique Verbruggen
Tandartsassistente

Liset Merkus
Tandartsassistente