Even voorstellen

Hans de Preud‘homme d’Hailly de Nieuport

Hans de Preud‘homme d’Hailly de Nieuport

Eigenaar/tandarts
Nicole de Preud’homme d’Hailly de Nieuport van Gorp

Nicole de Preud’homme d’Hailly de Nieuport van Gorp

Eigenaar/praktijkmanager

Even voorstellen!

Mondzorgcentrum de Lind is een praktijk voor mond- en gezichtsverzorging in Prinsenbeek die onder leiding staat van cosmetisch tandarts Hans de Preud’homme d’Hailly de Nieuport en zijn partner Nicole.

Hans de Preud’homme, uitsluitend werkzaam voor Restyle Your Smile, is als tandarts afgestudeerd in Utrecht in 1985, en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de implantologie en de bijzondere tandheelkunde (o.a. de moeilijke gebitsprothese). Daarnaast heeft hij mede aan de basis gestaan van de introductie van de esthetische keramische frontrestauraties (facings) in Nederland in 1986. Na ruim 21 jaar eigenaar te zijn geweest van een grote verwijspraktijk voor implantologie en prothetiek in Bergen op Zoom, en bijna even zo lang part time in diverse ziekenhuizen in Rotterdam en Vlissingen te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging waar originaliteit, creativiteit en kwaliteit meer de ruimte kunnen krijgen.
Hij houdt zich sinds enkele jaren nog uitsluitend bezig met de cosmetische tandheelkunde.

Nicole de Preud’homme heeft ruim 21 jaar ervaring in de zorg; eerst als praktijkmanager van de reumatologiemaatschap, en later als teamleider poliklinieken in Ziekenhuis Lievensberg te Bergen op Zoom. Daarnaast is zij gediplomeerd tandartsassistente. Zij geeft als praktijkmanager leiding aan ons team van ondersteunende medewerkers.

Nicole en Hans hebben voor het uitvoeren van alle tandheelkundige werkzaamheden een fantastisch team van zelfstandig werkende tandartsen om zich heen verzameld.
Deze tandartsen werken in Mondzorgcentrum De Lind, volgens het gedachtegoed van De Lind, maar verder volledig voor eigen verantwoordelijkheid!
Zij zijn allen allround tandarts, maar hebben ook hun specifieke aandachtsgebieden, waardoor MZC de Lind een zeer compleet scala aan tandheelkundige behandelingen onder één dak kan aanbieden! Zij worden ondersteund door een even zo fantastisch team van medewerksters die zorgen dat de tandartsen hun werk kunnen doen, en mede de goede sfeer in de praktijk bepalen.

Marion Huijben, uitsluitend werkzaam voor Restyle Your Smile, werkt al geruime tijd in ons centrum als cosmetisch tandarts. Van origine Brabantse en via vele omzwervingen weer terug in Brabant. Een lieve en vrolijke collega die mooie en natuurlijke facings maakt.

Madeleine Mulder is een young professional; dat wil zeggen dat ze is opgeleid volgens de laatste behandelinzichten en -methoden, maar al wel beschikt over relevante werkervaring die ze heeft opgedaan in haar vorige werkkring in de randstad. Zij is kundig, rustig en stelt u snel op uw gemak! Zij is naast haar studie Gnathologie (pijn- en functiestoornis van het kaakstelsel) parttime werkzaam bij De Lind.  Madeleine maakte bewust de overstap naar Brabant en is u graag van dienst bij alle voorkomende tandartsbehandelingen.

Lindsey Machielse, is sinds begin 2020 in dienst als regulier tandarts. In 2014 heeft zij haar studie Tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam succesvol afgerond. Zij is parttime werkzaam in ons mondzorgcentrum en is u graag van dienst bij alle voorkomende tandartsbehandelingen.

Ra’ed Althamer, uitsluitend werkzaam voor Restyle Your Smile, volgde zijn opleiding in Syrië, maar woont al zeer geruime tijd in Nederland. Bij ons heeft zich gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en bleek hij een natuurtalent te zijn. 

Lex van Heyningen is in ons centrum verantwoordelijk voor de implantologie; hij beschikt over zeer ruime ervaring. Een plezierige collega die u snel op uw gemak zal stellen.

Evita Lemsom, uitsluitend werkzaam voor Restyle Your Smile, sinds 2020 werkzaam als cosmetisch tandarts bij De Lind. Evita heeft veel feeling voor esthetiek en is daarnaast een vrolijke, vriendelijke collega waarbij u zich snel thuis zult voelen.

Kim Hage is sinds 2014 in dienst als fulltime tandartsassistente. In 2016 heeft ze haar diploma preventie assistente gehaald. Inmiddels is zij het vaste gezicht aan onze balie. Een ervaren, allround dame binnen ons team. Kim is uw aanspreekpunt als het gaat om algemene vragen.

Annemarie van Iwaarden werkt al geruime tijd samen met Hans de Preud’homme, en sinds 2012 ook bij De Lind. Zij is een ervaren tandartsassistente/preventieassistente en heeft vele jaren ervaring met het assisteren bij implantologie- en cosmetische behandelingen. Voor al uw vragen rondom facingsbehandelingen is zij uw vraagbaak. Annemarie heeft daarnaast veel ervaring met door de tandarts gedelegeerde behandelingen zoals het nemen van afdrukken; verwijderen van tandsteen, sealen van kiesjes bij kinderen, het maken van röntgenopnamen etc.

In 2016 is Rosalie (Roos) de Jong bij ons begonnen. Een zeer ervaren (preventie) assistente die jaren in Rotterdam heeft gewerkt, en nu ons behandelteam is komen versterken. Roos assisteert aan de stoel, maar werkt ook als zelfstandig preventie assistente.

Sinds begin 2017 is Kristel Vermeulen bij De Lind komen werken ter ondersteuning van Nicole als assistent praktijkmanager. Zij is binnen deze functie o.a. verantwoordelijk voor de financiëel administratieve gang van zaken.

Ook begonnen bij De Lind in 2017 is Angela Verhoeven. Zij is te vinden in de behandelkamers als ervaren stoelassistente, zowel bij de cosmetische als de reguliere behandelingen.

Tegelijk met Angela is Monique Verbruggen na jaren ervaring te hebben opgedaan in andere praktijken deel gaan uitmaken van ons team. Zij werkt als stoelassistente en als preventie assistente.

Sinds 2018 zijn Nicole de Jong en Esther Ploeg ons team komen versterken. Beide dames zijn zeer ervaren (preventie) assistentes. Esther en Nicole assisteren voornamelijk bij de cosmetische behandelingen en zijn ook regelmatig in de cosmetische  preventiekamer te vinden zijn. Nicole wisselt haar werkzaamheden aan de stoel 1 à 2 dagen per week af met balie werkzaamheden.

Liset Merkus en Linda de Waal zijn eind 2018/begin 2019 ons team komen versterken als assistente bij cosmetische behandelingen.

Onze nieuwste collega’s zijn Eveline Koevoets en Dounia Oussiali. Eveline is na haar stage bij ons gebleven en assisteert bij zowel reguliere als cosmetische behandelingen. Dounia zult u vooral tegenkomen aan de balie.

Ra’ed Althamer
Cosmetisch tandarts

Marion Huijben
Cosmetisch tandarts

Evita Lemsom
Cosmetisch tandarts

Lex van Heyningen
Implantoloog

Madeleine Mulder
Tandarts

Lindsey Machielse
Tandarts

Robbert-Jan Herrmann
Tandtechnieker

Kim Hage
Office Manager

Balie / Tandartsasssistente

Kristel Vermeulen
Office Manager

Annemarie van Iwaarden
Tandartsassistente

Roos de Jong
Tandartsassistente

Angela Verhoeven
Tandartsassistente

Monique Verbruggen
Tandartsassistente

Esther Ploeg
Tandartsassistente

Linda de Waal
Tandartsassistente

Liset Merkus
Tandartsassistente

Eveline Koevoets
Tandartsassistente

Dounia Oussiali
Balie / Tandartsassistente

Nicole de Jong
Balie / Tandartsassistente

Laura Baremans
Stagiaire