MZC de Lind 5 jaar!!!! / Gebruik uw verzekeringstegoed 2016!!!

Bericht voor al onze klanten!

 

Mogen wij eventjes uw aandacht vragen? Hoewel we nog heerlijk genieten van de prachtige nazomer duurt het toch niet meer zo lang vooraleer het einde van het jaar, en dus ook uw verzekeringsjaar, nadert. Zijn er nog behandelingen die u wilt laten uitvoeren, maar heeft u gewacht tot het einde van uw verzekeringsjaar? Plan uw behandelingen dan nu met ons in; tijdig plannen voorkomt teleurstellingen!

 

Heeft u een prothese en is uw eigen risico van 2016 al verbruikt? Dan is het misschien het goede moment voor reparaties, aanpassingen, opvullen of eventueel zelfs voor het maken van een nieuwe prothese! Laat ons tijdig uw wensen weten zodat we u nog voor het einde van het verzekeringsjaar kunnen helpen.  De controle van uw prothese bieden wij u voor het resterende gedeelte van 2016 gratis aan.

 

Mondzorgcentrum de Lind bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren! In ons jubileumjaar hebben we verschillende verrassingen in petto; voor u als dank voor uw vertrouwen, voor ons team zonder wie dit niet had gekund en voor Prinsenbeek omdat we hier zo geweldig ontvangen zijn! Hou onze website, facebook, instragram, Prinsenbeeknieuws en Modern Prinsenbeek de komende tijd in de gaten voor onze acties!

 

Hartelijke groet,

 

Hans en Nicole de Preud’homme

Mondzorgcentrum de Lind

076 5496217

info@mzcdelind.nl